Site-ul www.herbalife.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptarea de către dumneavoastră a Politica privind fișierele cookie. Politica privind fișierele cookie »

Salată de fasole şi feta

4 porţii
Print
Healthy food

O alegere minunată pentru un prânz sau o cină sănătoasă. Bogată în proteine şi carbohidraţi complecşi, pentru energie susţinută.

Ingrediente:

  • 250g roşii cherry, tăiate pe jumătate
  • 1 castravete, tăiat în patru pe lungime şi apoi cubuleţe
  • 400g fasole neagră la conservă
  • 1 ardei galben, tăiat cubuleţe
  • 2 linguri mentă sau busuioc proaspăt mărunţit
  • 2 linguri pătrunjel tocat mărunt
  • 75g măsline Kalamata, date pe jumătate
  • 125g brânză feta cu conţinut scăzut de grăsime, fărâmiţată

Pentru sos:

  • 1 lingură ulei de măsline extravirgin
  • Sucul de la ½ lămâie

Mod de preparare:

Puneţi toate ingredientele salatei, cu excepţia brânzei feta, într-un bol mare şi amestecaţi-le.

Pentru a pregăti sosul, într-un bol mic amestecaţi sucul de lămâie şi uleiul de măsline.

Turnaţi sosul peste salată amestecaţi.

Serviţi cu feta pe deasupra.

Analiză nutriţională per porţie:

 

CaloriiProteineGrăsimi saturateCarbohidraţiFibre
21512 g4.2 g19.4 g8.5 g


ro-RO | 23.11.2017 01:43:21 | NAMP2HLASPX03