Site-ul www.herbalife.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptarea de către dumneavoastră a Politica privind fișierele cookie. Politica privind fișierele cookie »

Tocăniţă picantă cu fructe de mare

4 porţii
Print
Healthy food

Alimentele picante deschid vasele sangvine, dând pielii un aspect sănătos.

Ingrediente:

  • o lingură ulei de măsline
  • o cană ceapă tocată
  • ½ cană ardei iute mărunţit
  • ½ cană ardei gras mărunţit
  • ¾ cană ciuperci feliate
  • 2 căţei usturoi, tocaţi mărunt
  • o cană supă de pui, cu conţinut scăzut de sare
  • ½ cutie roşii de la conservă, tăiate cubuleţe
  • 1/2 linguriţă chimen
  • 1/2 linguriţă piper cayenne
  • o foaie de dafin
  • 250g creveţi proaspeţi sau congelaţi, decorticaţi
  • 150g scoici proaspete sau congelate
  • o lingură pătrunjel tocat
  • sare şi piper după gust

Mod de preparare:

Într-o oală mare de ciorbă încălziţi uleiul de măsline, la foc mediu. Adăugaţi ceapa, ardeii, ciupercile şi usturoiul, amestecaţi şi lăsaţi pe foc 8-10 minute, amestecând continuu. Adăugaţi supa de pui, roşiile, chimenul, piperul cayenne, sarea şi frunza de dafin. Lăsaţi la foc mic, fără capac, timp de 30 de minute, amestecând ocazional. Puneţi creveţii şi scoicile în sos, puneţi un capac şi mai lăsaţi încă 10-15 minute la foc mic, în funcţie de mărimea creveţilor, până ce aceştia sunt făcuţi. La final, adăugaţi mirodenii după gust, scoateţi frunza de dafin şi adăugaţi pătrunjel înainte de a servi.

Analiză nutriţională per porţie:

 

CaloriiProteineGrăsimiCarbohiraţi
21523 g5 g21 g


ro-RO | 26.07.2017 23:24:48 | NAMP2HLASPX01