Site-ul www.herbalife.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptarea de către dumneavoastră a Politica privind fișierele cookie. Politica privind fișierele cookie »

Politica noastră de confidențialitate a fost actualizată. să faceți clic aici pentru a o citi.

Salată de pui în şapte culori

2 porţii
Print
Healthy food

Cu mulţi antioxidanţi, pentru a-ţi ajuta pielea să strălucească.

Salata:

  • 2 jumătăţi piept de pui, marinate în sos teriyaki, făcute la grătar şi păstrate la frigider
  • o pară, curăţată şi tăiată cubuleţe
  • 10 boabe de struguri roşii
  • o cutie mică de mandarine, scurse de suc
  • o ardei galben, tăiat Julienne
  • o morcov, tăiat Julienne
  • ¼ avocado, tăiat cubuleţe
  • 2 cepe roşii, tocate
  • 10 roşii cherry
  • o cană broccoli
  • o legătură de lăptuci sau spanac proaspăt

Sosul:

  • o lingură de orez
  • 2 linguriţe sos de soia
  • 1/2 linguriţă zahăr
  • 1/8 linguriţă ghimbir pudră
  • 1/4 linguriţă ulei de susan
  • un vârf de cuţit de piper alb

Mod de preparare:

Feliaţi pieptul de pui şi puneţi-l într-un bol mare de salată, alături de restul ingredientelor. Într-un bol mai mic amestecaţi ingredientele sosului, apoi turnaţi-l peste salată şi amestecaţi.

 

Analiză nutriţională per porţie:

 

CalorioProteineGrăsimiCarbohidraţi
32832 g5 g42 g


ro-RO | 17.07.2018 04:02:53 | NAMP2HLASPX01