La revedere răsfățului. Bun venit obiceiurilor sănătoase

Print
th-shelve-with-jars

 

Iarna poate lăsa multe gustări în bucătăriile noastre. Revino pe drumul cel bun prin curățenia de primăvară a dulapurilor.

După o iarnă cu nopți lungi, răsfăț de sărbători și mâncare de consolare, dulapurile noastre sunt pline de gustări mai puțin sănătoase. E nevoie de voință de fier pentru a rezista tentației de a consuma bunătățile rămase. Dar de ce să fii puternic atunci când curățenia de primăvară este un răspuns ușor care să te ajute să-ți menții obiectivele de sănătate și de condiție fizică?

Ai câteva sticle de “chestii” puternice pe rafturi? Înlocuiește vinul cu opțiuni sănătoase de hidratare. Bea multă apă și umple-ți cămara cu fructe și legume proaspete de sezon, pregătite pentru a fi adăugate în shake-uri delicioase.

În mod similar, dacă dulapurile tale suferă de un surplus de dulciuri, încearcă să înlocuiești gustările dulci cu alternative cum ar fi fructele uscate organice, fructele cu coajă lemnoasă, semințele și batoanele proteice. Acestea te vor ajuta să te menții în timpul zilei și să oferi corpului tău substanțele nutritive de care are nevoie pentru a prospera.

Indiferent de metoda aleasă, fă curățenie în bucătărie și apoi umple-o cu opțiuni care te vor ajuta să faci alegeri mai sănătoase. Dar nu arunca tot. Dietele stricte pot fi greu de respectat și puțin răsfăț din când în când nu dăunează. Fă totul cu moderație și îți va fi bine!

 ro-RO | 24.08.2019 08:46:52 | NAMP2HLASPX01