Site-ul www.herbalife.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptarea de către dumneavoastră a Politica privind fișierele cookie. Politica privind fișierele cookie »

Politica noastră de confidențialitate a fost actualizată. să faceți clic aici pentru a o citi.

Pui cu tarhon

2 porţii
Print
Healthy food

Tarhonul îi conferă acestei reţete aroma de sos béarnaise, însă nu şi caloriile respective!

Ingrediente:

  • 2 jumătăţi de piept de pui, dezosat şi fără piele
  • ¼ linguriţă sare
  • o lingură tarhon
  • ½ cană supă de pui, cu conţinut scăzut de sare
  • o lingură muştar Dijon

Mod de preparare:

Asezonaţi puiul cu sare şi tarhon. Într-o tigaie care nu se lipeşte, în care aţi pulverizat spray pentru gătit, prăjiţi puiul timp de 3 minute pe fiecare parte, la o temperatură medie către ridicată, până ce devine maroniu. Scoateţi-l apoi şi puneţi-l într-o farfurie. Puneţi în tigaie supa, amestecând eventualele bucăţi care se lipesc. Adăugaţi muştar şi amestecaţi, fierbeţi până cantitatea scade şi devine mai groasă – aprox. 3 minute. Reaşezaţi puiul în tigaie şi întoarceţi-l, pentru a-l acoperi cu sos.

Analiză nutriţională per porţie:

 

CaloriiiProteineGrăsimiCarbohidraţi
15028 g3.5 g0 g


ro-RO | 10.12.2018 03:41:40 | NAMP2HLASPX04