Site-ul www.herbalife.ro folosește mai multe tipuri de fișiere cookie. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptarea de către dumneavoastră a Politica privind fișierele cookie. Politica privind fișierele cookie »

Politica noastră de confidențialitate a fost actualizată. să faceți clic aici pentru a o citi.

Creveți picanți cu citrice

Print
1recipe

4 porții / Pentru masă echilibrată:  1 porție

  • 3 portocale
  • 1 linguriță ulei de măsline
  • 1 ardei gras roșu tăiat în felii subțiri
  • 675g creveți mari, curățați
  • ½ linguriță sare
  • ¼ linguriță fulgi de ardei roșu iute
  • 3 cepe verzi tocate

Curăță  o portocală și stoarce zeama într-o  ¼ ceașcă. Curăță portocalele rămase și taie-le în felii subțiri  apoi pune-le deoparte.

Încălzește o tigaie la temperatură medie și apoi adaugă uleiul. Când uleiul este încins  adaugă ardeiul gras și sotează-l câteva minute până  se înmoaie ușor. Adaugă creveții, sarea, fulgii de ardei roșu iute și sucul de portocale apoi continuă să amesteci 3-4 minute până ce creveții devin opaci și complet gătiți. Îndepărtează tigaia de pe foc și amestecă cu portocalele rămase și presară deasupra ceapa verde tocată.

Per porție  (Masă echilibrată):
Calorii: 205
Proteine: 24g
Carbohidrați: 14g
Grăsimi: 5g
Fibre: 3g



ro-RO | 10.12.2018 02:55:57 | NAMP2HLASPX04